neděle 27. února 2011

Steampunk is what happens when goths discover brown.

(Jess Nevis)
Olivku popadá další/nová mánie. Ne že by to u ní bylo něco extra podivného, čas od času se to prostě stane. Jen jí prostě přijde vtipné, že se to vlastně pořád točí okolo jednoho.
/A dost mluvení o sobě ve třetí osobě./
Moje jarní prázdniny utekly velice rychle. A zítra opět hurá *ironie* do školy. No dobrá, tak moc velká ironie by to být nemusela. Pokud vyjdou moje "výpočty" /jakožto že jsem se v nich téměř vždycky zatím sekla/, tak aspoň ta cesta dom by mohla být fajn.
A co mě jinak čeká? No ve středu jízdy a jinak... nevím? V neděli už snad po čtrnácti dnech šerm. Ach ano, a v úterý jdeme s Hancul na squash. Nikdy jsem to nehrála, tak jsem zvědavá :)
V úterý jsem měla snad tu nejlepší horkou čokoládu na světě u nás v ovocném baru. Ve středu jsem byla s Klárkou a K. Z. v kině na filmu z filmového klubu Na cestě. Podle mě to byl zajímavý film.
Málem bych byla zapomněla zmínit hru Za zdí, na kterou jsem se byla s Hancul, Horisem, Lemurem, Kájou a já nevím s kým ještě podívat minulý čtvrtek v rámci divadelní přehlídky Modrý kocour. Pokud řeknu, že to bylo zajímavé, pak to slůvko "zajímavé" zde nabývá naprosto jiného rozměru než v předchozím případě. Zaměřit se texty písniček je skvělý nápad, protože podle mě skrývají poselství, kterému se málokdo věnuje, protože většina současných písniček je v angličtině a komu by se to chtělo věčně překládat? /A navíc ty dvě hodiny čekání s Hancul, Horisem a Kájou v klubu... ach to taky byla atmosféra k nezaplacení./
A s hlubokou lítostí v srdci oznamuji, že jsem dokoukala druhou sérii Misfits. To je taková hloupost, která člověka tak dokonale chytne /a navíc má dohromady zatím jen 13 dílů/. A teď čekat do podzima na třetí sérii. Asi se nedočkám...
Včera tu byly děti a Hancul. Ta si nechávala naplést ze zbytku kanekalonu pár rastů. No už jsem vylepšila techniku, takže mi to jde líp:)
Pozoruji na sobě to, co mi popisoval V. Totiž jak se snažíte utéct od toho, co musíte. Třeba já bych se právě podstatně raději naučila biologii, fyziku, možná i tu matiku, než si šla uklidit a učit se autoškolu. Jen je to všechno stejně nevyhnutelné.
Horis mi oznámil, kdy budou mít s Dádou oslavu. Což mi teď tak připomínná, že jsem už asi měsíc nemluvila s Dádou. Je to zvláštní, dřív by mi to tak divné nepřišlo, ale teď mi docela chybí, přestože tu okolo mám spoustu jiných lidí.
Za čtrnáct dní je na špéře ples. Hmm, mají hezké vstupenky. No celkem se i těším. Vlastně... no těším se:)
Včera jsem si díky Acháje Eressiel rozšířila hudební obzor o Abney Park. A také jsem u ní /a ne poprvé/ narazila na pojem steampunk. No a to je ta moje nová mánie...
Nejlepší na tom je, že do ní můžu bez obav narvat svoji starou mánii, a to lolita styl, a posedlost viktoriánskými cingrlátky. Plus pár dalších věcí.
No má to pár háčků, ale třeba se s nima nějak časem vypořádám...
Mějte se krásně, objevujte nepoznané a užívejte života...
Páá

1 komentář:

  1. Kruciprdel, to je ale hezký blogüsek. Víš, tím steampunkem, korzety a starými věcičkami se mi krásně trefuješ do noty. K narozeninám jsem teď od kamarádky dostala funkční natahovací hodinky na řetízku a na šněrování, rukavičkách, kloboučkách a slunečníčkách si vyloženě ujíždím. Žúúžo. (Mimochodem, oslovovat se ve třetí osobě je ještě v pohodě, větší mazec je mluvit o sobě v mužském rodě!)

    OdpovědětVymazat