sobota 5. února 2011

Fialová sukně

Slíbila jsem vám obrázky svojí sukně. Tak tady jsou ...
Nejprve ještě něco z její tvorby. Jedna podobná fotka je v předešlém článku.

Vzhledem k tomu, že moji kabelčičku na plesy má už rok moje kamarádka /obě to víme, ale já si jí obvykle zapomínám říct, aby mi ji vzala/, potřebovala jsem si ušít jinou. A co je jednoduššího než "pompadůrka" ... Pravda, šila jsem ji ve čtvrtek večer, den před plesem.


A již konečně moje sukně na první fotce i s koupeným korzetem. Je sice pravda, že celý večer jsem k tomu nosila ještě svoje černé bolerko, ale to je jedno.

Je ušitá z úžasné látky, která mění barvy, což je ale těžko viditelné. Přesto jsem se pokusila pohrát si se světlem a osvítit ji tak, aby byla vidět alespoň ta modrá.

Látky z Domu látek.
P.S.: Upřímně řečeno jsem ani já ani máma a možná ani nikdo jiný nevěřili, že bych něco takového mohla skutečně ušít. A ono se to nakonec povedlo ...

1 komentář:

  1. Oh, byla jsi překrásná.... Jsi velice šikovná a smekám před tebou můj klobouk! "pompadůrka" byla naprosto dokonalá :D, nemohla jsem tomu věřit, když jsi řekla, že sis jí spíchla den před plesem! A i když jsme na plese potom už moc nepotkávaly, věřím, že sis to užila (a snad ještě víc, něž já...).

    OdpovědětVymazat