pátek 31. prosince 2010

První návrhy šatů

Některé návrhy jsme měla v hlavě uložené už dlouho, ale vím, že je nikdy nesvedu ušít. Nemám na to dostatek vůle /přiznejme si to/ a pro tuto chvíli zkušenosti. A navíc... kdo a kam by to taky nosil, že?
Možná je sem částečně dávám, abych se jimi pochlubila /ale malovat vážně moc neumím/, možná pro inspiraci druhých. A více to druhé.
Nechci bazírovat na hloupostech, ale pokud by se vám něco líbilo, a chtěli se inspirovat, prosím napište mi vzkaz do komentářů. Jen tak. Abych třeba věděla, že se to někomu líbilo:)
/If you want to get some inspiration from my drawings, please leave a comment. I only wonder if there is someone who like it./
U dvou jsou napsané poznámky, ale nevěřím tomu, že by to někdo přečetl. Za jedno, nevím v jakém rozlišení se na to budete dívat, za druhé strašně škrábu. Informace kdyžtak klidně poskytnu a nemusíte tím pádem luštit to moje klikyháky.
Fialový korzet v těch fialových návrzích je skutečný. Jen jsem k němu chtěla vymyslet nějakou padnoucí sukni.





... a vyhrála to tato. Teď doufám, že ji stihnu ušít a že se mi povede.


Tyhle šaty jsou něco jako můj sen. Ale k ničemu by mi nebyly. Rozhodně sem i líbí nejvíc z těch návrhů a dokonce se líbí i mojí mámě:)



4 komentáře:

  1. ty šaty jsou nádherné, věřím, že je dokážeš ušít (psala jsi, že korzet už máš, ne?) Sukně bude pro tebe hračka :-D Rozhodně jsem přidej další tvoje návrhy, těším se!

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky navrhuju a vím jaká to je práce tak určitě můžu říct ,že ty šaty jsou hezké. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. fakt hezky,ale sorry mě se více líbí navrhy na:
    http://dominikisek.blog.cz/rubrika/modni-navrharstvi
    a ještě jednou sorry

    OdpovědětVymazat
  4. Je to sice pozdě psané,myšleno jak noční dobu,tak i roční,ale můžu říci,že lituju,že jsem tuhle stránku neobjevila před maturitním plesem.Zelené šaty bych si určitě pořídila!!:)..krása..;))

    OdpovědětVymazat