sobota 27. října 2012

Teorie pračky, naše první chodovice a další :)

.noční kolej - blok A1, pohled z našeho 
Tři piva a dva panáky... To je celkem dost na to, že prakticky vůbec nepiju :)
Je ráno /trochu mi dochází, že jsem se po včerejším návratu domů neodmalovala, achjo/, zavírají se mi oči, a přesto se dívám na 101 dalmatinů :) No jo, jenže se taky musím učit.
Podzim v Hradci byl krásný. Barevné stromy na Orlickém nábřeží byly nádherné. A u nás bylo ještě líp. Protože to je doma, to je jasný :)
Zlatí, jdem prát... Hele, asi ne, já už jsem to přemáh v ruce...
V úterý byla chdbovice. "Budu tam tak do devíti," říkala jsem si, "pak se půjdu ještě učit." Houby s octem, pánové a dámy, byla jsem tam pomalu do půl jedný :) Bylo to fajn, na patře máme čtyři kluky, dva jsou spolužáci, dva zadaní /ne, množiny nemají žádné společné body/. Kluci z jiných pater hráli na kytaru, harmoniku, zpívalo se... bylo to krásné.
Aleši, tohle se nauč, na to holky letí! /Lae, slyšela jsem dvakrát naživo melodii z Amélie!/
Zbytek tohoto týdne jsem jaksi dožila, domů dorazila ve čtvrtek večer.
Šel jsem se vykoupat, ráno hledám ručník a byl v koupelně... já šel asi nahý!
Včera - v pátek - byla naše imatrikulace. S rodičema jsme ráno odjeli do Prahy, našli si naše Karolinum. Tam jsem se pak vrátila, přifařila se ke skupince našich lidí /Juraj, Petr a hlavně Klára/ a smáli se tomu, co by se mohlo stát. No a pak skončila skupina před námi a my přišli na řadu...
Když to zkrátím, bylo to pěkné. Zvláštní slavnostní chvíle... tak se tam sejdeme za pět let, ne? :)
No a večer jsem byla s Hancul domluvená, že půjdeme do města pít s Lukášem, Standou a (hlavně) Kloboučníkem /který má, ale to by neměl vědět, momentálně už strašně moc přezdívek z mojí strany/. Jo no, byl to skvělý večer, Kloboučník občas na zabití, ale kdy on není :)
.ze sobotní procházky
Celý pátek byl ve znamení potkávání známých. Kaskádu odstartoval u vlaku Ondra, pokračovalo to Vůdcem, Áďou a Lenkou v buse domů až ke Káje večer v klubu. Jak ráda jsem je zase všechny viděla...
Trénink zítra není, škoda :) Příští týden máme vystoupení, za týden máme vystoupení jen s Hancul... musíme do dovymyslet :)
No vidíte, vystoupení u Štěpánky! Lidi, to bylo krásné, být se Štěpánkou je vždycky fajn :) naše dámská jízda, kdy jsme o půlnoci večeřeli a pak šli hrát hru, u níž jsme se váleli na zemi smíchy /pomalu doslova/ a ve čtyři někde zalehli, abychom v sedm zase vstali...
No další dámská jízda bude moje oslava, holky už jsme pozvala, teď ještě vše připravit, aby to stálo za to :)
.mějte se krásně, važte si svých přátel a žijte, protože život je krásný :)
.páá

1 komentář:

  1. je fajn že si užíváš, ono je to občas potřeba na vše se vykašlat :-)

    OdpovědětVymazat