sobota 22. září 2012

Kláře k dvacetinám

Kláry narozeniny jsou dávno pryč, a já jsem sem stále ještě nedala obrázky....
Tak tedy...
Bylo to někdy na začátku mých čtyřměsíčních prázdnin, když na Fleru vyšel článek a já přesně veděla: "Tohle musím vytvořit Kláře!" Bylo mi jedno, že jsem se s touhle technikou ještě nikdy nesetkala, i když jsem se i trochu bále, že výsledek nebude přesně podle mých představ.
V Jablonci jsem nakoupila korálky, honba za vhodnou nití skončila po měsíci u obyčejné bavlněné nitě, protože semnat něco jiného byť v Jablonci bylo nad moje síly. Vylovila jsem rán na vyšívání a dala se do práce.
.náramek s broží
 Má to svoje nedostatky, jistě. Víc se mi líbí brož než náramek, ale nedopadlo to katastrofálně, což je jedině dobře.
.krabička s přáním
 Krabičku jsem udělala jinak, než jsem původně chtěla, ale to asi nevadí. Nad přáníčkem jsem si dlouho lámala hlavu, ale nakonec jsem byla osvícena a vzniklo tohle.
.náramek

Ze včera mám světe div se spálený pramen vlasů. Vůbec netuším, který nástroj za to mohl. Hancul měla slušivý obtisk na čele. Ale jinak se to obešlo bez větších problémů. 
A Hancul se ve čtvrťáku natolik nudí, že si dupla a udělala si tyče, což je pro mě tak fascinující artikl... 

2 komentáře:

  1. Ještě jednou díky moc... tvoje hand-madeové dárky mě vždycky potěší. Náramek na ruce vypadá skvěle, brož je taky krásná... Přáníčkem jsem si vyzdobila kolej a v krabičce skladuji své prstýnky - nic zkrátka nepřišlo na zmar :)

    OdpovědětVymazat
  2. to je krásné :-)taky bych chtěla něco takového umět

    OdpovědětVymazat