sobota 11. února 2012

Maturitní šaty

Nějak se nedostávám k tomu, abych něco nafotila /něco zajímavého/ a šoupla to sem. Nicméně šaty by si to možná i zasloužily, naskytl se čas to nafotit a přemístit do počítače.

Na úvod jen abyste věděli, že práce na barokních šatech pořád pokračuje /a pokračovat musí, protože za 5 týdnů je ples!/. Foto je ze včera, skutečně čerstvé :) Chybí už jenom rukávy, zkrácení na potřebnou délku a možná přidělání nějakého toho límce. Více najdete v Projektech.

 A teď už jen pohled na moje maturitní šaty /pro váš klid se v nich neukazuji já :) / Nejprve přední pohled. Původně byla ta přední část krajky odendávací, ale když jsem viděla, jak se s tím máma doma mordovala, zkusila jsme to svléknout i obléknout bez toho a ono to šlo. Je to připnuté sponkou z černé korálkové náušnice.  

Zadní pohled. Pod šněrováním je přišitá látka, protože nemám ráda, když takhle prosvítá kůže. Brr! :) Krajka je přišitá ručně vlastně jen pod šněrováním a nikde jinde. 

Rukavičky. Jako vždy měly vypadat jinak, ale tahle podoba se mi taky líbí /možná že ta původní by nebyla tolik hezká/.

A neopomenutelný doplněk taška. Je naprosto stejného střihu jako ta loňská, jen má možná hezčí barvu :) Trošku z ní trčí nitě, možná by si zasloužila ještě víc začistit.

Čímž vlastně asi končí veškerá historie mého maturitního plesu. Jen fůra fotek, vzpomínky. A šaty :)
O něco málo víc fotek se objeví v Projektech. Volba je už zcela na vás :)

P.S.: Tyhle fotky jsou sice moje, ale v minulém článku moje nebyly. Jen jsem ztratila přehled, kdo je fotil. Což se omlouvám, ale jistě patří někomu z těchto: Ála (naše první fotografka), p. Tomešek (druhý fotograf), někdo z mých spolužáků. Nejpravděpodobnější je poslední možnost. Přestože mamka nefotila a já se cíleně nikam necpala, jsem na tolika fotkách, že mě to vskutku udivuje. 

2 komentáře:

  1. Předpokládám že ty barokní budou mít hluboký dekolt, jak bylo zvykem. :D

    OdpovědětVymazat
  2. nádhera!! Jsi vážně šikovná

    OdpovědětVymazat